Kafes Tel Çit

KAFES TEL ÇİT?
Tel Örgü Sistemlerinden kafes tel çit özellikle özel güvenlik bölgeleri olarak adlandırılan yerlerde gördüğümüz adı üzerinde kafes gibi koruduğu bölgeyi tamamen kaplayan tel örgülerdir. Özel güvenlik bölgeleri dışında yerleşim yerleri yani meskûn yerlerde, spor komplekslerinde, özel arazilerde, bahçe çevrelerinde, çeşitli endüstriyel yerlerde, çelik konstrüksiyonlu uygulamalarda oldukça sık kullanılmaktadır.Sık kullanılması sebebiyle üretimi de aynı sıklıkta gerçekleşmektedir.
Kafes tel örgü çok geniş kullanım alanına sahip olduğu için çok seri şekilde imal edilmektedir. Müşterinin istediği özelliklerde istediği göz aralığı ve tel kalınlığında imal edilebilir. Yukarıda sayılan yerler dışında inşaat, sanayi, madencilik sektöründe, panotel çit uygulamalarında, kümes gibi kafes uygulamalarında, hobi amaçlı alanlarda, havalandırma, soğutma, klima, elek teli sepet teli, cezaevi çiti, pencere muhafaza gibi birçok amaçlı çok çeşitli yerlerde kullanılmaktadır. Kafesli tel örgünün tel kalınlığı 1,50 mm ile 6 mm arasında değişmektedir. Kafesli tel örgünün göz aralığı ise, 10 x 10 mm ile 60 x 60 mm arasında olmaktadır.
Kafes telde sıcak daldırma galvanizli tel, elektro galvaniz tel ve paslanmaz tel olmak üzere 3 çeşit tel kullanılmaktadır. Dokuma şekli kare ya da dikdörtgen şeklinde olan kafesli telin sınırsız kullanım alanı vardır. Kafesli tel örgü sistemli istenildiği takdirde haşhaş kesilmiş ebatlar şeklinde, top top hazırlanabilir. Yüksek malzeme kalitesi ile kafesli teller; dayanıklı, emniyetli, şık, ekonomiktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder